RevisionsCentralen er beliggende i landlige omgivelser små 10 km fra Thisted. Den geografi ske placering spiller ikke den store rolle, for kunderne ved, at vi kan nå dem, når der er brug for det.

RevisionsCentralen er på mange måder et typisk revisionsfirma. Vi varetager alle former for revisionsopgaver som eksempelvis bogføringsopgaver, periode og årsregnskaber, budget og opfølgning, kalkulationer og efterkalkulationer, iværksætterbistand og meget mere. - Vi tilbyder hele kataloget. Langt de fleste af vores kunder er erhvervskunder. Det er alt lige fra den mindre erhvervsdrivende til mindre selskaber, som vi servicerer med alt lige fra bogføring, budgetlægning, udarbejdelse af måneds-, kvartals-, og halvårsbalancer samt rapportering heraf til udarbejdelse af årsregnskaber og skattemæssige opgørelser. Vi har også en del iværksættere, som vi hjælper med at komme godt i gang med de nødvendige registreringer til myndighederne, udarbejdelse af budgetter, bogføring, møder med banken, eller hvad de nu har behov for. Og så har vi naturligvis også private kunder, som har behov for hjælp til indtastning af selvangivelser og lignende. Vi dækker meget bredt.

FOKUS PÅ FAGLIGHEDEN 
RevisionsCentralen tæller udover Anne der i år kan fejre 25-års jubilæum i virksomheden, Finn Harlis, der har 43-års erfaring i branchen. Herudover har firmaet nogle bogholdere og samarbejdspartnere, hvor vi afslutter årsregnskaberne. Vores kunder bliver altid serviceret af fagligt kompetente medarbejdere, som har fingeren på pulsen i forhold til nye regler og lovkrav. Vi er altid fagligt up-to date og har et fint samarbejde med myndighederne, Vores kompetencer understøttes naturligvis af, at vi arbejder med det nyeste software og hardware, så vi er i stand til at løfte opgaverne hurtigt og effektivt.

HOSTING-LØSNING LETTER ARBEJDSGANGEN 
Som kunde i RevisionsCentralen kan bogføringen sagtens klares på afstand. - Vi henviser typisk vore kunder til en hostingløsning hos Webfinance, Dateco, der muliggør, at kunden kan bogføre direkte ind i et system som vi så også har adgang til. Med denne løsning har vi mulighed for at ”kigge kunden over skulderen” forstået på den måde, at både vi og kunden har adgang til bogholderiet, så vi på afstand kan navigere rundt og vise kunden, hvad der skal tastes ind hvor. Vi vil til hver en tid gerne køre ud og bogføre for kunden, men de fleste kunder oplever faktisk, at denne løsning er lettere og billigere for alle parter. De tekniske muligheder er i dag så gode, at den geografi ske afstand generelt ikke har den store betydning, og selvom det primære markedsområde er Thy, har vi kunder over hele landet. - Uanset hvor i landet vores kunder befinder sig, så servicerer vi dem på nordvestjysk manér: Vi kommunikerer i øjenhøjde, vi er progressive i rådgivningsøjemed og vi udfører opgaverne på kundens præmisser, og vi leverer varen hver gang,

 

Om RevisionsCentralen

Kallerupvadested 12, 7700 Thisted
telefon 96 19 19 19

www.96191919.dk
www.revisionscentralen.dk


Vore specialer:
Bogføringsopgaver
Periode-, årsregnskaber
Budgetlægning samt -opfølgning
Kalkulationer og efterkalkulationer
Kvalitetssikring og -styring, etablering og ajourføring heraf
Opstart af virksomheder
Omdannelse af virksomheder
Virksomhedsoverdragelse
Rådgivning vedr. generationsskifte (planlægning heraf)
Rådgivning vedr. værdipapirer (strategier, overvågning, forslag)
Opbygning af styringssystemer
"Aktiv" rådgivning

Kundeprofiler:
Handels- og industrivirksomheder
Produktions- og reparationsvirksomheder
Fabrikanter, maskinindustri, fødevareindustri
Rengøringsfirmaer
Møbelpolstrer
Vognmandsvirksomheder
Entreprenør virksomheder
Grusgrav virksomheder
Grossist virksomheder
Håndværkere
Import- og eksport virksomheder
IT-virksomheder
Ejendomsvirksomheder, udlejning
Ejendoms- og forsikringsmæglervirksomheder
Fotografer
Liberale erhverv, læger, fysioterapeuter
Antikvitetshandlere
Foreninger
Fonde/projekter med socialt- og humanitært virke
Hjemmeservice - ordninger
Landbrugsvirksomheder, Stutterier
Tupperware forhandlere
Musikere
Kunstnere
Vindmøllelaug

RevisionsCentralen
 Harlis
 Rønn
 Brian Rønn
 96191919
 
harlis
  udlejningsejendomme
 udlejning
 bogføring
 regnskab
 ejendomsregnskab
 virksomhedsordningen
 kapitalafkastordningen
 Anne Rønn Harlis
 Finn Harlis
 Brian Rønn Harlis


bogholder