Artikel fra Fokus på Erhverv: Revisorer uden for lands lov og ret

RevisionsCentralen er beliggende i landlige omgivelser små 10 km. fra Thisted. Den geografi ske placering spiller imidlertid ikke den store rolle, for kunderne ved, at det gode gamle revisionsfirma er på pletten, når der er brug for det.

RevisionsCentralen er på mange måder et typisk revisionsfirma.
Firmaet varetager alle former for revisionsopgaver som eksempelvis bogføringsopgaver, periode og årsregnskaber, budget og opfølgning, kalkulationer og efterkalkulationer, iværksætterbistand og meget mere. - Vi tilbyder hele kataloget. Langt de fleste af vores kunder er erhvervskunder. Det er alt lige fra den mindre erhvervsdrivende til selskaber, som vi servicerer med alt lige fra bogføring, budgetlægning, udarbejdelse af måneds-, kvartals-, og halvårsbalancer samt rapportering heraf til udarbejdelse af årsregnskaber og skattemæssige opgørelser. Vi har også en del iværksættere, som vi hjælper med at komme godt i gang med de nødvendige registreringer til myndighederne, udarbejdelse af budgetter, bogføring, møder med banken, eller hvad de nu har behov for. Og så har vi naturligvis også private kunder, som har behov for hjælp til indtastning af selvangivelser og lignende. Vi dækker meget bredt, og ingen går forgæves til vores dør, lyder det fra indehaver Anne Rønn Harlis.

FOKUS PÅ FAGLIGHEDEN 
RevisionsCentralen tæller udover Anne, der i år kan fejre 25-års jubilæum i virksomheden, Finn Harlis, der har 43-års erfaring i branchen. Herudover har firmaet en nogle bogholdere og samarbejdspartnere, hvor vi afslutter årsregnskaberne. - Vores kunder bliver altid serviceret af fagligt kompetente medarbejdere, som har fingeren på pulsen i forhold til nye regler og lovkrav. Vi er altid fagligt up-to date og har et fint samarbejde med myndighederne, og vores kompetencer understøttes naturligvis af, at vi arbejder med det nyeste software og hardware, så vi er i stand til at løfte opgaverne hurtigt og effektivt, understreger Anne.

HOSTING-LØSNING LETTER ARBEJDSGANGEN 
Som kunde i RevisionsCentralen kan bogføringen sagtens klares på afstand. - Vi henviser typisk vore kunder til en hostingløsning hos Webfinance, Dateco, der muliggør, at kunden kan bogføre direkte ind i et system som vi så også har adgang til. Med denne løsning har vi mulighed for at ”kigge kunden over skulderen” forstået på den måde, at både vi og kunden har adgang til bogholderiet, så vi på afstand kan navigere rundt og vise kunden, hvad der skal tastes ind hvor. Vi vil til hver en tid gerne køre ud og bogføre for kunden, men de fleste kunder oplever faktisk, at denne løsning er lettere og billigere for alle parter, fortæller Anne. De tekniske muligheder er i dag så gode, at den geografi ske afstand generelt ikke har den store betydning, og selvom det primære markedsområde er Thy, har RevisionsCentralen kunder over hele landet. - Uanset hvor i landet vores kunder befinder sig, så servicerer vi dem på nordvestjysk manér: Vi kommunikerer i øjenhøjde, vi er proaktive i vores rådgivning, vi udfører opgaverne på kundens præmisser, og vi leverer varen hver gang, slutter Anne.

 

Om RevisionsCentralen

 
Kallerupvadested 12
7700 Thisted
telefon 96 19 19 19

telefax 97 93 16 77
www.96191919.dk
www.revisionscentralen.dk


Vore specialer:
Bogføringsopgaver
Periode-, årsregnskaber
Koncernregnskaber
Budgetlægning samt -opfølgning
Kalkulationer og efterkalkulationer
Kvalitetssikring og -styring, etablering og ajourføring heraf
Opstart af virksomheder
Omdannelse af virksomheder
Virksomhedsoverdragelse
Rådgivning vedr. generationsskifte (planlægning heraf)
Rådgivning vedr. værdipapirer (strategier, overvågning, forslag)
Opbygning af styringssystemer
"Aktiv" rådgivning

Kundeprofil:
Handels- og industrivirksomheder
Produktions- og reparationsvirksomheder
Fabrikanter, maskinindustri, fødevareindustri
Rengøringsfirmaer
Møbelpolstrer
Vognmandsvirksomheder
Entreprenør virksomheder
Grusgrav virksomheder
Grossist virksomheder
Håndværkere
Import- og eksport virksomheder
IT-virksomheder
Ejendomsvirksomheder, udlejning
Ejendomsmæglervirksomheder
Forsikringsmæglervirksomheder
Fotografer
Liberale erhverv, læger, fysioterapeuter
Antikvitetshandlere
Foreninger
Fonde/projekter med socialt- og humanitært virke
Hjemmeservice - ordninger
Landbrugsvirksomheder
Stutterier
Tupperware forhandlere
Musikere
Kunstnere
Vindmøllelaug
 

 

RevisionsCentralen
 Harlis
 Rønn
 Team Marlboro Vega
 Team Marlboro Iron
 Brian Rønn
 96191919
 
harlis
 Genbrugshjørnet
 Genbrug
 40371911
 Leje reolplads
 21847222
 40171914
 parringer
 schæferhunde
 udlejningsejendomme
 udlejning
 bogføring
 regnskab
 ejendomsregnskab
 virksomhedsordningen
 kapitalafkastordningen
 Anne Rønn Harlis
 Finn Harlis
 Brian Rønn Harlis


bogholder